Combitrip

Combitrip is een reisplanner die helpt om uw trip van deur tot deur te plannen. Dat doet Combitrip door reisinformatie van heel veel verschillende aanbieders te bundelen en in één overzicht aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan openbaar vervoer, deelauto's, huurauto's, carpool diensten, taxi, fiets en zelfs vluchten voor een internationale reis.

Welk probleem lost het op?

Niemand kent alle mogelijke vervoersmogelijkheden en -connecties. Daardoor boeken we een sub-optimale trips. We nemen bijvoorbeeld de trein en daarna een bus, terwijl het sneller en beter kan zijn om een halte eerder uit te stappen en een OV-fiets te nemen. Dit is een eenvoudig voorbeeld, maar wanneer je Combitrip advies laat uitbrengen over je reis, kom je soms heel verrassende adviezen tegen. Resultaat hiervan is dat we betere bereikbaarheid voor iedereen krijgen door al het aanbod van vervoer te bundelen.

Hoe werkt het?

Op de website kunt u start- en eindpunt invullen, alsmede de gewenste datum en vertrektijd. Daarna kunt u aangeven met welke vervoersmiddelen u (niet) wilt reizen. Liever niet met de trein? Geen probleem. Vervolgens geeft de site u meerdere mogelijkheden om uit te kiezen, en dit alles kosteloos.

Toekomst

Combitrip ziet een wereld voor zich waar minder tijdsdruk op rij- en aankomsttijden is, waarin vervoer flexibeler is en deelnemers meer flexibiliteit hebben.

Bezoek de website

Contactpersonen

Bastiaan van 't Westeinde

Bastiaan van 't Westeinde