Deelauto Steenhuisstraat

Rita loopt tegen het probleem aan dat haar auto meer stilstaat dan rijdt. Met als gevolg hoge kosten en minder speelruimte voor kinderen in de straat. Rita zou graag elektrisch willen rijden omdat het schoner en duurzamer is, helaas is dat duur.

Een elektrische deelauto kan een oplossing bieden omdat je alleen betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Rita geeft aan dat er verschillende deelsystemen mogelijk zijn om de auto te kunnen reserveren met je telefoon. Naast een elektrische deelauto moet er ook een laadpaal in de buurt gerealiseerd worden. 

De oproep van Rita is als volgt: "Ik ben op zoek naar mensen in de Steenhuisstraat of directe omgeving die interesse hebben in het initiatief om een auto te delen. Denk niet te gauw dat het niets voor u is. Kom erover praten en samen kunnen we kijken hoe we er allemaal zoveel mogelijk plezier aan kunnen beleven." 

Woont u in of nabij de Steenhuisstraat en heeft u interesse in het delen van een elektrische auto? Neem dan contact op met Rita!

 

 


Contactpersonen